Hirdetés

Demon’s Souls - elképzelhető, hogy újrakeverik

|

Az első Souls játék végre megkaphatja a régóta várt, felújított változatát.

Hirdetés

Van okunk bízni a FromSoftware játékának ráncfelvarrásában, ám mivel a jogokkal a Sony rendelkezik, egész valószínű, hogy a PC-sek nem kapják majd meg.

Hirdetés

A Dark Souls és a Bloodborne milliónyi rajongót szerzet magának, a FromSoftware csapatának és úgy általánosságban a Souls-like műfajnak is - ám mégiscsak a Demon's Soulsnál kezdődött az egész. Hidetaka Miyazaki a mai napig rendkívül hangulatos és piszkosul nehéz játékának felújítása már jó ideje beszédtéma a rajongók között, főleg a Dark Souls újra keverése óta. Nos, nem kizárt, hogy hamarosan megtörténhet a régóta áhított ráncfelvarrás.

Miyazaki a GameInformernek adott interjújában beszélt a felújított Demon's Souls lehetőségéről, és rögtön leszögezte, hogy a Bloodborne-hoz hasonlóan a Sony birtokában vannak a játék jogai, így a döntés az ő kezükben van. Ez pedig azt is magában hordozza, hogy az eredeti kiadáshoz hasonlóan a remasterelt játék valószínűleg szintúgy PlayStation-exkluzív cím lenne, így a PC-s megjelenésben ne is nagyon reménykedjünk.

Ám ha a Sony bele is menne a dologba, Miyazaki kizárta annak a lehetőségét, hogy esetleg ő felügyelné a Demon's Souls felújításának munkálatait:

"Ez olyan, mint amikor író vagy: elolvasod a korábbi, fiatalabban megírt munkáidat és felteszed magadnak a kérdést, hogy »Úristen, mit gondoltam egyáltalán?«. Nem arról van szó, hogy szégyenkeznék miattuk, egyszerűen csak nem szeretem visszanézni a korábbi munkáimat."

Miyazaki viszont hozzátette, hogy nem bánná, ha egy másik stúdió esetleg átdolgozná a kor sztenderdjeinek megfelelően a játékát - persze csak akkor, ha szívüket-lelküket beleteszik:

"Rengeteg felhasználó és játékos van, akik igazán szeretik a Demon's Soulst, szóval, ha elkészülne a remaster egy olyan stúdió keze által, akik hasonlóan szeretik a játékot,  azzal ki tudnék egyezni."

Nem tartjuk kizártnak a Demon's Souls felújítását, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a Sony a Spyróval, a God of Warral vagy épp a Shadow of the Colossus korszerűsített kiadásaival egyértelműen bizonyította, hogy gondoskodnak a régebbi címeikről is. Reménykedünk benne, hogy a műfajteremtő Demon's Souls sem marad ki a sorból.

Ti örülnétek egy modernizált Demon's Souls-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)