Hirdetés

Demon's Souls - készülhet remaster kiadás?

|

A From Software szerint ha a Bandai Namco fel is újítja a játékot, a remastert már nem ők fogják elkészíteni.

Hirdetés

A From Software kegyetlen dark fantasy szériája, a Dark Souls jelenleg a játékvilág egyik legnépszerűbb sorozata, viszont azt sokan elfelejtik, hogy a trilógiát megelőzte már egy hasonlóan idegtépő és zseniális játék, a Demon's Souls.

A sorozat rendezője, Hidetaka Miyezaki egy korábbi interjúban már utalt arra, hogy készülhet egy felújított változat a Souls-sorozatot megindító legendás alkotásból, viszont most egy újabb interjúban szólalt fel, ahol egy kicsit korrigálta a mondandóját:

"Sokan félreértettek a legutóbb, szóval tisztáznám, hogy mire gondoltam. A Dark Souls-sorozat a Bandai Namco tulajdona, a Demon's Souls és a Bloodborne pedig a Sony birtokában van.

Vagyis ez azt jelenti, hogy csak a Sony dönthet a folytatásról, de Miyezaki így is inkább arra van esély, hogy mások kezébe kerüljön egy ilyen munka. 

Ha szeretnének egy remasterelt változatot, akkor az az ő döntésük lesz. Én személy szerint úgy gondolom, hogy ha ez meg is történne, azt nem mi fejlesztenénk, de el tudom képzelni, hogy egy másik fejlesztőcsapat foglalkozik ezzel."

A lehetőség tehát adott, a sorozat népszerűségét ismerve pedig szinte biztos, hogy lenne rá kereslet. Ti mit gondoltok? Szerettétek a Demon's Souls-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)