Hirdetés

Demót kap az A Plague Tale: Requiem, de nem lesz egyszerű kipróbálni

|

A Plague Tale: Requiemet végre egy 40 perces demónak köszönhetően bárki kipróbálhatja majd - de vannak feltételek.

Hirdetés

A Plague Tale: Requiem lesz a A Plague Tale: Innocence című, nagy sikerű akció-kaland közvetlen folytatása. A tervek szerint a következő felvonás valamikor idén érkezik, de pontos megjelenési dátumot még mindig nem kapott, így az első részt kedvelők érthető óvatosággal kezelik az ígéreteket arra vonatkozóan, hogy már idén játszhatnak vele.

Ettől függetlenül az biztató, hogy az Asobo összerakott egy 40 perces, kipróbálható verziót, ami játszható lesz a Tribeca fesztiválon.

Hirdetés

Akik nem lesznek ott a bulin, azok otthonról fogják tudni kipróbálni a játékot - de ehhez szükség lesz egy Tribeca jegyre, egy vállalható PC-re és egy Xbox kontrollerre (anélkül nem működik majd a demó).

A Plague Tale: Requiem PC-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre (felhőalapú verzióban) érkezik. A Tribeca demó csak PC-n lesz elérhető, így abból mindenki más kimarad majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)