Hirdetés

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

|

2020 érkezése mindkét játék esetében elfektette a másolásvédelmi rendszert, de szerencsére van azért mód arra, hogy megkerüljük a hibát.

Hirdetés

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy a 2000-es évet elérve összeomlanak a számítógépes rendszerek? Szerencsére a világ végül csak megmenekült, és az ember azt hihetné, 2020-ban már nem futhatunk bele dátumokkal kapcsolatos bugokba. Nos, a helyzet pontosan ennek az ellentéte. 

Hirdetés

Ma ugyanis egy csomó PC-s játékos azzal szembesült, hogy a Denuvo másolásvédelemmel ellátott Star Wars Jedi: Fallen Order, valamint WWE 2K20 egészen egyszerűen nem indul el a gépükön. Eléggé kellemetlen, hogy a Denuvo védelme ezen játékok esetében nem volt felkészülve arra, hogy 2019 után csodával határos módon 2020 következik majd a naptárban, de persze azért van megoldás a hibára: ha visszaállítjátok egy nappal a rendszeridőt a gépeteken, tehát ismét 2019. december 31-ét mutat majd a PC-tek, akkor elvileg ismét gond nélkül elindul mindkét játék - legalábbis erről számoltak be sokan. 

Érdekes egyébként, hogy a szintén Denuvóval védett Monster Hunter World és Code Vein esetében nem tapasztalható ilyen hiba. Páran az Assassin's Creed Origins indításánál is hasonló bugba futottak bele, de az ezzel kapcsolatos hibajelentések szám elenyésző. Minden bizonnyal hamarosan érkeznek majd a patchek, amik javítják a szóban forgó 2020-as bugot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)