Hirdetés

Újabb játékból került ki a Denuvo, gyorsabb lehet ettől

|

Az egykor legyőzhetetlennek hitt piszkálásvédelemtől még egy játék megszabadul.

Hirdetés

Amit nagyon fel akarnak törni, azt akkor is gyorsan feltörik, ha Denuvo védi; ez már régóta így megy, de sok esetben még pont addig a pár napig megvédi a játékokat, ami a kiadóknak a legfontosabb időszak. A Devil May Cry 5 11 hónapja jelent meg,  a megjelenés napján volt belőle kalózváltozat, így most már tényleg végképp nincs értelme a Denuvót benne tartani.

Hirdetés

Külsős tesztek alapján egyébként minimális hatása volt a teljesítményre, de akinél valamiért nem futott jól a játék, vagy túl lassan töltött be, most tehet egy újabb próbát a védelemtől mentes változattal. A Capcom jellemzően akkor veszi ki a Denuvót játékaiból, amikor már nem várható hozzájuk új tartalom, így a DMC5 esetében sem számíthatunk további DLC-kre, de így is jó élményt ad, nem hiányolunk belőle semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)