Hirdetés

Deponia - a kézzel rajzolt kalandjáték demója ma tölthetővé válik

|

A játék világát Douglas Adams, Terry Pratchett és Matt Groening ihlette, a játékot pedig az "A New Beginning" és a "The Whispered World" készítői hozták össze.

Hirdetés

Séci mester minden bizonnyal hatalmas izgalomban ég, hiszen ő az ilyen kézzel rajzolt point and click kalandok nagymestere (The Whispered World tesztje itt olvasható) és imádója - a bevezetőben leírt "reputáció" igencsak jól hangzik.

Ma elérhető lesz a Deponia demója, amely mintegy 700 MB méretű és úgy 30-45 percnyi játékmenetet mutat be ebből az érdekes, abszurd humorral vegített kalandjátékból. A Deponia megjelenése egyébként június 29-én várható. 

Ahogy a Daedalic Entertainment más játékaitól emgszokhattuk, itt is zseniálisan megrajzolt figurák, igényes helyszínek fogadnak majd minket a játéktörténelem egyik legfurcsább szerelmi történetében, amely telis-tele van vicces botlásokkal, humoros félreértésekkel és mókás csavarokkal. A történte Kuvaqtól, egy hatalmas szemétdombban épült várostól indul az úszó fekete piacon át, és a bolygófelszín felé emelt planetáris vasútvonal sötét szegleteiig tart.

A Deponia hivatalos oldala.

Deponia trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)