Hirdetés

Déraciné - valóban a Bloodborne 2-re utalhatnak ezek a nyomok?

|

A szemfüles rajongók több érdekes apróságot is találtak a From Software legújabb alkotásában.

Hirdetés

Megjelent PlayStation 4-re a Dark Souls széria és a Bloodborne fejlesztőinek legújabb címe, ami egy különleges hangulatú VR játék, tehát nem igazán kapcsolódik egyik korábbi játékukhoz sem. Viszont több jel is arra mutat, hogy ez azért nem teljesen igaz.

Hirdetés

Érdekes videót osztott meg a YouTube-on egy Amazing Koramu nevű felhasználó, aki talált egy játékbabát a Déraciné-ban. Szimpla easter eggnek tűnhet, hogy a baba a Bloodborne-ból ismert Make Contact emote-ot utánozza, azonban a tárgy leírása szerint egy Fiona nevű lányról mintázták a játékbabát, aki egy befejezetlen mesében szerepel. Sokak szerint ez utalás lehet arra, hogy folytatódik a Bloodborne története, és kapunk egy esetleges második részt.

Egy másik tárgyleírásban Seafaring Sage-ként utalnak a babára, és szintén szóba kerül, hogy része egy befejezetlen történetnek. Előfordulhat, hogy tényleg egy szimpla utalásról van szó, viszont sokaknak már ennyi is elég volt ahhoz, hogy elkezdjenek fantáziálni a Bloodborne 2-ről.

Ti örülnétek, ha folytatódna a Bloodborne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)