Hirdetés

E3 2018 - PlayStation VR-címmel jönnek a Dark Souls készítői

|

A FromSoftware lerántotta a leplet a titkos projektjéről.

Hirdetés

A Dark Souls és Bloodborne készítői felfedték, hogy milyen új fejlesztésen dolgoztak egy ideje.

Hirdetés

A FromSoftware már régóta rebesgette, hogy a frissen bejelentett Sekiro: Shadows Die Twice mellett egy teljesen más műfajú játékon is dolgoznak, aminek a Soulsborne szériához sem lesz közvetlenül köze. Nos, a japán cég egy különleges VR-élménnyel készül a játékosoknak.

A Déraciné című történet centrikus kaland során egy bentlakásos iskola fiatal diákja megidéz egy szellemet, a játékosoknak pedig bizonyítaniuk kell a szellem létezését, miközben interakcióba lépünk is kötődést alakítunk ki az iskola többi lakójával. Ahogy a történet kibontakozik, úgy a titokzatos szellemnek képességeivel kell manipulálnia az élet különböző erőit, ezzel megváltoztatván a diákok sorsát.

Az ambiciózus Déraciné kizárólag PlayStation VR-ra jelenik majd meg, egyelőre még nem tudni, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)