Hirdetés

Nyáron érkezik a Desperados III, bemutatkozott egy újabb karakter

|

Tökéletes elfoglaltságot kínál majd az évközepi uborkaszezonra.

Hirdetés

Sok egyéb franchise mellett a Desperados újraélesztését is magára vállalta a drága jó THQ Nordic, a fejlesztéssel pedig a Mimimi Gamest bízta meg, mely legutóbb a fantasztikus Shadow Tactics: Blades of the Shogunt szállította nekünk. Bár a kiadó játékai az utóbbi években nem voltak kifogástalanok, ebben okkal bízhatunk.

Hirdetés

2019-ről elhalasztották, de a legújabb ígéret szerint 2020 nyarán már játszhatunk vele. Ezt egy új trailer kíséretében jelentették be, melynek főszereplője Doc McCoy, aki a 2001-es első játékban is feltűnt (melynek a harmadik rész az előzménye lesz, ne zavarjon meg titeket a számozás). Ezúttal orvosi táskáját villanó csapdaként használhatja, méreggel teli fecskendőjével csendben iktathatja ki ellenfeleit, mesterlövész fegyverével pedig a távolabbi célpontokat teheti el láb alól.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)