Hirdetés

Zenedobozt is tartogat a Desperados III gyűjtői kiadása

|

A THQ Nordic vadnyugati játéka egy tartalmas gyűjtői kiadás kíséretében érkezik meg hamarosan.

Hirdetés

Temérdek játékkal zsonglőrködik a THQ Nordic, amelyek közül az egyik legígéretesebb a Desperados széria feltámasztása. A Desperados III-on az a Mimimi Games dolgozik, amely legutóbb a remek Shadow Tactics: Blades of Shogunt szállította nekünk, így kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a csapat vadnyugati világban játszódó stratégiai akciójátéka. 

Hirdetés

Hogy a Desperados III milyen, azt még korai lenne megmondani, az viszont biztos, hogy a gyűjtői kiadás egyedinek ígérkezik. A szokásos gyűjtőknek szánt dolgok - mint a hivatalos művészeti album, a soundtrack, képeslapok és a három DLC-t hozó Season Pass - mellett ugyanis az impozáns csomagolású kollekció részét képezi egy zenedoboz is. A díszes ereklyéhez öt figura (a játék öt karaktere, azaz John Cooper, Kate O'Hara, Doc McCoy, Isabelle Moreau and Hector Mendoza) tartozik és a soundtrack egy részletét játssza el. Ami a DLC-ket illeti, mindhárom még idén megjelenik és egy-egy vadonatúj küldetést kínálnak, amelyek az alapjáték történetének eseményei után játszódnak majd. 

A gyűjtői kiadás már előrendelhető és nagyjából 110 euróba kerül a PC-s, illetve 120 euróba a konzolos változat. Ha a játék is annyira jó lesz, mint amennyire ez a csomag, örülni fogunk. Nyáron kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)