Hirdetés

Már csak hetekre van a Desperados III megjelenés

|

A THQ Nordic egy új videó kíséretében árulta el a Desperados III megjelenési dátumát

Hirdetés

Ezen bizonytalan és vészterhes időkben a szokásosnál is kicsit jobban örülünk, ha sikerül fixálni egy-egy régóta várt játék érkezésének időpontját. A Desperados III-at eleve a nyárra ígérte a kiadó, és mivel nemrég a gyűjtői kiadást is leleplezték, számítottunk arra, hogy a konkrét dátum bejelentésére sem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Jelenlegi tervek szerint június 16-án térhetünk vissza a vadnyugatra, hogy számos barátságtalan figurát irányítva tegyünk rendet PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A játékot az a Mimimi Games csinálja, amelynek a Shadow Tactics: Blades of the Shogunt is köszönhetjük, mely az elmúlt évek egyik legjobb taktikai akciójátéka volt, úgyhogy okkal reméljük, hogy ez is ütni fog. Az alábbi előzetes a bandavezér fejvadászt, John Coopert állítja középpontba, aki pontosan, gyorsan tüzel, és nagyon szeret óriási sziklákat görgetni gyanútlan áldozataira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)