Hirdetés

Desperados 3 - hamarosan tartanak egy zárt bétát

|

Ötszáz szerencsés játékos vehet benne részt, nektek is van rá esélyetek.

Hirdetés

Az E3-on bemutatott Desperados III trailer bebizonyította, hogy a vadnyugat még mindig piszkosul hívogató és arra is rádöbbentett minket, hogy mennyire várjuk a THQ Nordic és a Mimimi Productions közös projektjét. Bár a hivatalos megjelenési dátum még nem ismert, pár száz játékos hamarosan mégis belekóstolhat a játékmenetébe. 

Hirdetés

A fejlesztők szeretnétek még több felhasználói visszajelzéseket a játékukkal kapcsolatban, ezért július 9-től 21-ig tartanak egy zárt bétát, amelyben 500 játékos vehet részt. Hogy ki lesz az ötszáz szerencsés, azt maga a stúdió fogja kiválasztani azok közül, akik egy Google Form kitöltésével jelentkeztek. A lehetőség továbbra is nyitott, ha érdekel titeket a lehetőség, akkor hajrá! 

A Desperados III várhatóan még idén megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)