Hirdetés

Destiny - 12 perc játékmenet

|

Mintha egy részeg kerékpárossal küldték volna, olyan sebességgel ért ide a Destiny gameplay trailere. De legalább itt van.

Hirdetés

Tartva magát az ígéretéhez, az Activision az E3-on lerántotta a leplet arról, hogy a Halo sorozatot megteremtő Bungie legújabb játéka hogyan is néz ki mozgás közben.

Erről mi is beszámoltunk a rendezvény ideje alatt, kaptunk is akkor egy jócskán megvágott Destiny trailert. A fejlesztők most látták elérkezettnek az időt arra, hogy a Sony konferenciája alatt látható videót teljes egészében, HD minőségben, némi megérdemelt önajnározással kísérve feltöltsék a YouTube-ra, hogy bárki, aki lemaradt, vagy csak elfelejtette, hogy milyen jó is lesz a játék, a nap bármely szakában, a hét bármely napján, akár az ünnepek alatt is megtekinthesse. Vagy akár most, ebben a pillanatban.

Nektek hogy tetszik a Destiny?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)