Hirdetés

Destiny 2 - ez kell ahhoz, hogy 1080p-ben és 60 fps-sel fusson

|

A Digital Foundry-s srácok alaposan megvizsgálták, hogy hogyan lehet kihozni a maximumot a Destiny 2 PC-s változatából.

Hirdetés

Már kevesebb mint két hónapnyira van a Destiny 2 megjelenése, ami azért is izgalmas, mert míg az első részt még csak a konzolos játékosok élvezhették, addig a várva várt folytatás végre a PC-s platformon is tiszteletét teszi.

Természetesen ez azt jelenti, hogy a konzolos és a PC-s verzió között lényeges technikai korlátok vannak: míg az előbbi esetében 30 fps a felső korlát (ez érthető, hiszen több szempontból is erőforrásigényes játékról van szó), addig a PC-s verzión szabad a pálya, viszont ehhez nyilván a megfelelő hardverre lesz szükségünk.

A Digital Foundry alaposan megvizsgálta a játékot és az elemzésük alapján elég jó hírekkel szolgálnak: a Bungie és a Vicarious Visions remekül optimalizálták a játékot, így nem lesz szükségünk atomerőműre ahhoz, hogy szép beállítások mellett játszhassunk. A csapat konkrétan egy Pentium G4560 processzort választott, ami abszolút a budget kategóriába tartozik, viszont egy GeForce 1080 Ti-vel összepárosítva még a komolyabb szekciókban is elviszi a játékot a hátán. Ha szeretnétek elmerülni a technikai részletekben, akkor mindenképpen nézzétek meg fenti videót, vagy olvassátok el a srácok összefoglalóját a témában.

Ti milyen platformon nyomjátok majd a Destiny 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)