Hirdetés

Ha van 1672 szabad órád, lehetőleg ne így töltsd el

|

Ennyi kellett annak a játékosnak, aki nemrég tette közzé, hogy minden title-t megszerzett a Bungie játékában.

Hirdetés

Gondolom, senki számára nem ismeretlen fogalom az achievementgyűjtés, valószínűleg sokan szántak időt arra, hogy egy játék ikonja mellett a 100% szerepeljen, melyet kemény munkával és nem kevés türelemmel érhetünk el. Ennek a - valljuk be, kissé irracionális - vágynak engedelmeskedve esett neki a Dawncraftian nevű Destiny 2 játékos, hogy minden title-t kipörgessen, amit a Bungie nyújtani tud. 

Hirdetés

Noha a title-ök, hasonlóan az achievementekhez, kihívások teljesítésével szerezhetőek meg, a fejlesztők valószínűleg inkább az elhivatott játékosok jutalmazására tették bele a játékba, mintsem azért, hogy valaki az összeset összegyűjtse. Dawncraftian elmondta, hogy az egész csak néhány ilyen megszerzésével kezdődött, de utána egy hobbivá vált a dolog:

"A motivációm eredetileg az volt, hogy valahogy átvészeljek egy nehezebb időszakot az életemben, tehát szükségem volt valamire, amivel eltölthetem az időmet, és a title-ök megszerzése átsegített az egészen."

Azt is hozzátette, hogy a klánja hatalmas segítségére volt, míg 1672 óra elteltével végre sikerült összegyűjteni minden címet. Persze a továbbiakban sem hagy fel a játékkal, de most egy rövid szünetet tart a Season of Dawn érkezése előtt, amely valószínűleg újabb kihívásokat tartogat majd számára.

Ti melyik játékból pörgettétek ki az összes achievementet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)