Hirdetés

Destiny 2 - hány fps-t lehet kihajtani egy középkategóriás PC-ből?

|

A béta alapján kiderült, hogy a Destiny 2 elképesztően jól optimalizált PC-n, de álmodhat-e 4K 60fps-ről az, akinek 2-3 éves gép dolgozik az asztal alatt?

Hirdetés

A Digital Foundry tesztjéből megtudtuk, hogy milyen gépre van szüksége annak, aki 1080p-s felbontás mellett 60 fpssel akarja élvezni a Destiny 2-t, de a csapat nem érte be ennyivel.

Így hát feltették maguknak a kérdést: mennyit lehet kihajtani egy középkategóriás PC-ből, amiben az elmúlt évek legnépszerűbb videokártyája, egy GTX 970 dolgozik. Ha egy PS4 Pro 4K 30fps-re képes, akkor meddig lehet feltornázni egy ilyen gépet?

A srácok végül kénytelenek voltak néhány kompromisszumot kötni az eredeti beállításokhoz képest, de így is sikerült messze túlteljesíteni azt, amire egy konzol képes, még úgy is, hogy a gépben egy alig több mint 20 ezer forintos processzornak gyújtottak alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)