Hirdetés

Destiny 2 - ezért fut majd csak 30 fps-sel konzolokon

|

Az Xbox One X-en sem fog 60 fps-t teljesíteni a Destiny, de ennek nem a látvány a legfontosabb oka. Magyaráznak a fejlesztők.

Hirdetés

A Destiny 2 projekt vezetője Mark Noseworthy a Twitteren magyarázta el, hogy miért is csak 30 fps a konzolok határa a várva várt FPS játék esetében. Bár az Xbox One X elvileg nagyon erős, az arra megjelenő változat sem fog tudni többet.

A Destiny 2 tulajdonképpen egy MMOFPS és mint olyan hatalmas területekkel, rengeteg NPC-vel, karakterrel és animációval kell számolnia a processzoroknak. Nem azért tartják vissza az fps számot Xbox One X-en sem, mert lepacsiztak a Sonyval, csak a lehető legjobb  élményt akarják elhozni mindenkinek, és ez még One X-en is áldozatokkal jár.

Még az sem biztos, hogy az Xbox One X változat megkapja-e a 4K-s felbontást. Szerencsére az új konzol megjelenése jóval később lesz esedékes, mint a Destiny 2-é (ami szeptember elejére várható) így ráérnek majd ezzel foglalkozni még a debütálás után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)