Hirdetés

Destiny 2 - az Activision Blizzard elmondta, miért tették ingyenessé PC-n

|

Az Activision CEO-ja egy interjúban reagált a sok rajongót izgató kérdésre.

Hirdetés

A BlizzCon 2018-on elég sok mindent jelentettek be, köztük például azt is, hogy a Destiny 2-t november 18-ig bárki megszerezheti PC-re, aki rendelkezik Battle.net fiókkal.

Hirdetés

Elég sokan furcsállták ezt a vállalati döntést, sőt egyesek szinte kiszúrásnak tartják, hogy "csak" az alapjátékot kapjuk ingyen, illetve rengetegen megkérdőjelezték az Activision Blizzard jófejségét.

A kiadó nem teljesen elégedett a játék eladásaival, így a számos új játékosban bíznak, hogy még jobban felélénkül a Destiny 2 közössége, és esetleg többen megveszik a Forsakent, vagy éppen játékbeli kozmetikai eszközöket vásárolnak. Coddy Johnson, a cég CEO-ja pedig elmondta, hogy a Destiny 2 egy élő, folyamatosan változó, bővülő játék, és szeretnék, ha minél nagyobb lenne a közösség, és még többen megtapasztalhassák azt a világot és játékélményt, amelyet a játék képvisel.

Johnson szerint a Forsaken nagyon jól sikerült kiegészítő lett, viszont úgy látták, hogy az új játékosok hezitálva vennék meg az alapjátékot, így pedig a Forsaken élményéből is kimaradnának.  Az Activision Blizzard a továbbiakban is igyekszik folyamatosan bővíteni a játékot, és bíznak benne, hogy a Destiny 2 alapjáték időszakos ingyenessé tétele jó katalizátor lehet az összeladások növelése szempontjából.

Ti kipróbáljátok a már ingyenes PC-s Destiny 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)