Hirdetés

Destiny 2 - a végleges PC-s változatban is benne lesz az aim assist

|

Hiába tiltakoztak a rajongók, a Bungie nem vette ki a játékból a kontrolleres célzáshoz optimalizált rásegítést.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban nyílnak a Destiny 2 szerverek és megkezdődik a hajnalig tartó grind. Számos konzolos játékos vált most platformot, a Bungie azonban szerette volna, ha megmarad a lehetőségük kontrollerrel játszani, ezért beépítette a játékba a célzásrásegítést. Emiatt már a bétában is elég nagy volt a hiszti, a Bungie azonban továbbra is ragaszkodik a döntéshez.

Hirdetés

Hallottuk a játékosok visszajelzését és oda is figyelünk rá most és a jövőben is, de a megjelenéskor ugyanolyan lesz a kontroller-támogatás, mint a bétában. Úgy gondoljuk, hogy jól működik a rendszer, a játékosoknak tetszik, és szeretnénk, ha a PC-s játékosoknak is lenne választása.

Ha kizárólag PvE részről beszélnénk, ezzel nem is lenne gond, PvP-ben azonban így gyakorlatilag előnyben vannak a kontrolleresek, azokról nem is beszélve, akik egy XIM 4-gyel vagy valamilyen hasonló eszközzel kontrollert emulálnak, de valójában egér-billentyűzettel játszanak, hiszen így a precíz vezérlést és a rásegítést is megkapják.

A Blizzard ezt egyszer már eljátszotta az Overwatch-nál, ott háborgó játékosok és gyors változtatás lett a vége. Reméljük, hogy a Bungie sem fog sokáig ülni a dolgon, mert nyilvánvaló, hogy sokan trükköznek majd annak érdekében, hogy kihasználják a rendszert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)