Hirdetés

Destiny 2 - nem működik a játék az AMD Ryzen 3000-es processzorokkal

|

Több PC-s játékos is arra panaszkodik, hogy az új CPU-val játszhatatlanná válik a Bungie lövöldéje.

Hirdetés

Nemrég megérkeztek a legújabb AMD Ryzen processzorok, amelyek elég komoly teljesítményre képesek, így érthető, hogy sokan már be is zsebeltek egyet, hogy felturbózzák egy picit a gépüket. Azonban a Destiny 2-t valamiért nem csípik az új hardverek.

Hirdetés

Többen is jelezték a Bungie fórumain, illetve a Redditen, hogy miután beszerelték a Ryzen 3000-es szériás CPU-t, egész egyszerűen nem akart elindulni a Destiny 2. Az történik ugyanis, hogy a Battle.net launcherből indítva a játék nagyjából semmit sem csinál, és ugyan a gép úgy érzékeli, mintha futna a program, valójában az sosem tölt be. A problémát csak megerősíti, hogy akadt olyan, akinél gond nélkül futott a játék, miután visszarakta a régi processzorát.

Más játékok kapcsán nem igazán érkeztek ilyesfajta beszámolók, úgyhogy nagy valószínűséggel a Destiny 2-vel van probléma, és nagy valószínűséggel egy patchre lesz szükség a dolgok rendbetételéhez.

Ti találkoztatok már ilyen problémával a Destiny 2-ben vagy más játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)