Hirdetés

A Destiny 2 PC-s megjelenésére élesedtek a Battle.net közösségi funkciói

|

Ma este fog elindulni PC-n a multis lövölde, és hogy könnyen találjuk benne majd barátokra, a Blizzard élesítette is a keretrendszerhez készült közösségi részleget.

Hirdetés

Az amerikai Battle.net bétában már egy ideje tesztelhető volt a Social felület, ami egy Discord-szerű chatszobás rendszerrel egészítette ki a Blizzard keretrendszerét. Ennek részben az is a célja volt, hogy a Destiny 2 PC-s változatában könnyebb legyen a csapatok összeszervezése, így a megjelenés előtti napon élesítették is a funkciót.

Hirdetés

Ennek köszönhetően végre az éles kliensben is, világszerte felbukkant a Social fül, és az új profilszerkesztő felület. Mindezek mellett bekerült egy Gifting rész is, amin keresztül ajándékokat (Hearthstone csomagokat, játékokat, stb.) küldhetünk és fogadhatunk.

Az új funkciók kipróbálásához nincs más dolgotok, mint lefrissíteni a Battle.net klienst. Aki eddig bétában próbálgatta a dolgot, az mostantól nyugodtan visszaállhat a rendes verzióra, már csak azért is, mert a bétában létrehozott csoportok és beállítások is átjöttek az éles változatra.

A Destiny 2 ma este 7-kor indul PC-n. Ti már megvettétek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)