Hirdetés

Sosem találtuk volna ki, mi lesz a Battle.net következő játéka

|

Mike Morhaime élőben jelentette be, hogy melyik játék foglalhatja el helyét a World of Warcraft, az Overwatch, a Diablo és a többiek mellett.

Hirdetés

A Battle.net launcherben (bocsánat, Blizzard Appban) jelenleg 6 játék található: a WoW, a Diablo III, a StarCraft II, a Hearthstone, a Heroes of the Storm és az Overwatch. De hamarosan jön a 7.

Ezt a Blizzard atyaúristene, Mike Morhaime jelentette be, méghozzá a Destiny 2 élő közvetítésének végén, ahol a Bungie egy csomó újdonságot elárult a játékról, sőt, még néhány percnyi gameplay-t is mutattak.

Az Activision-Blizzard tehát úgy döntött, hogy nem Steamen tolják majd a Destiny 2 PC-s változatát, hanem házon belül, a Battle.net launcheren keresztül (Mike Morhaime is így hívta, én is így fogom). Ezzel nyilván spórolnak egy kis pénzt, hiszen nem kell jutalékot fizetniük a Steamnek az eladott példányszámok után, illetve azt a nem kevés Overwatch játékost is sokkal könnyebb lesz átrángatni raidelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)