Hirdetés

Destiny 2 - hivatalos, és nagy baj van

|

Egyetlen képpel jelentette be a Bungie a Destiny 2-t, de ez a kép is sokat elárul arról, milyen helyzetből indulunk.

Hirdetés

Mielőtt azt hinnétek, mindenki nagyon ledöbbent a Destiny 2 bejelentésén, hadd állítsalak meg titeket: nem. Tudtuk, hogy idén jön, a Bungie és az Activision sem próbálta titkolni, egyedül az nem volt biztos, hogy valóban Destiny 2-nek fogják hívni.

Mivel a fenti képen egy ormótlan nagy 2-es éktelenkedik, ez a kérdés is eldőlt. Már a múlt héten kiszivárgott posztereken is láttuk a logót, és ha ez valódi volt, valószínűleg a szeptemberi megjelenés és a PS4-exkluzív béta is stimmel. 

Ami a képpel kapcsolatban érdekes, hogy a Földet látjuk rajta, és ha közelebbről megnézitek, füstöl és lángol minden. Jobban látszik az alábbi, borítóképnek használt arton, mert azon például nincs szám. Ez összecseng azzal, amit jó pár hónapja hallottunk: a Tower bajban van. Valószínűleg a Cabalok álltak bele a földiekbe, de ha legalább egy sajtóközleményt hajlandó lesz az Activision átdobni, már okosabbak leszünk. Talán holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)