Hirdetés

Destiny 2 - minden, amit a bétáról tudni érdemes

|

A korábbi résszel ellentétben a Destiny 2 már PC-n is tiszteletét fogja tenni és a megjelenés előtt mindhárom platformon bétázhatnak majd egy jót a játékosok. Összeszedtük egy csokorba az összes ismert részletet, amit csak tudnotok kell a nyári tesztelésről.

Hirdetés

Hiába éreztük úgy az első részben, hogy mi vagyunk a környék királyai, a folytatás történetében bizony tehetetlenül nézzük végig, ahogy a Red Legion - élén Dominus Ghaullal - megérkezik és porig rombolja otthonunkat, Last City-t. Ha többre is kíváncsiak vagytok a Destiny 2-vel kapcsolatban, mindenképpen olvassátok el az előzetesünket, viszont ha már mindenen átrágtátok magatokat, görgessetek tovább a béta részleteiért. 

Hirdetés

Az Activision számos információt megosztott a Destiny 2 közelgő bétájáról a közelmúltban, ami felett bizonyára sokan átfutottatok a nagy E3-as forgatag miatt, így arra gondoltunk, hogy rendszerezzük a legfontosabb tudnivalókat a Bungie online FPS-ének kipróbálásáról:  

Mikor kezdődik a Destiny 2 bétája?

PlayStation 4-en: 

- Előrendelőknek: július 18. 19:00

- Mindenki másnak: július 21. 19:00

Xbox One-on: 

- Előrendelőknek: július 19. 19:00

- Mindenki másnak: július 21. 19:00

PC-n: 

- Előrendelőknek: augusztus vége

- Mindenki másnak: augusztus vége

Meddig tart a Destiny 2 bétája?

Nincs még pontos dátum, a tervek szerint július 23-ig fog tartani konzolokon (amerikai idő szerint), PC-n nem tudni még. Tekintve, hogy az első Destiny bétát a sikerre való tekintettel meghosszabbították, számíthatunk rá, hogy ezúttal is meglépi ezt a Bungie. 

Mit fog tartalmazni a Destiny 2 bétája?

A Bungie információi szerint belekóstolhatunk a sztoriba azzal a Homecoming című küldetéssel, amelyet a Destiny 2 bejelentésekor mutattak meg egy gameplay trailerrel: 

A tesztelőknek lehetőségünk lesz kipróbálni az Inverted Spire strike-ot is: 

Ami a kasztokat illeti, három új alosztály (Hunter Arcstrider, Warlock Dawnblade, Titan Sentinel) biztosan elérhető lesz a bétázók számára, többet viszont nem árult el róluk a stúdió. 

Ezenkívül számos PvP tartalomra is számíthatunk, de egyelőre még nem részletezték a fejlesztők, hogy pontosan mik is lesznek azok. 

A Destiny 2 megjelenése PlayStation 4-re (exkluzív tartalmakkal) és Xbox One-ra szeptember 6-án várható, míg a PC-seknek október 24-ig kell kibírniuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)