Hirdetés

Destiny 2 - kitolták a bétát, még két napig játszhatunk

|

Mára és holnapra azonban komoly tesztelést terveznek a fejlesztők, így előfordulhat, hogy néha nem úgy működnek majd a szerverek, mint azt szeretnénk.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvendett a Destiny 2 előbb zárt, aztán nyílt bétája, a szerkesztőség tagjai is rávetették magukat a dologkra. Ha eddig nem próbáltátok, vagy játszanátok még, akkor van egy jó hírünk.

A Bungie bejelentette, hogy néhány napot ráhúznak a bétára, így azt hivatalosan magyar idő szerint szerdán 3:00-kor lövik majd le. Eddig még azért bőven van idő kipörgetni a tesztbe sűrített tartalmat, arra azonban készüljetek fel, hogy a fejlesztők magát a szolgáltatást próbálgatják majd a következő két napban, így nem lennénk meglepődve, ha néha-néha köhögnének a szerverek. Biztos ami biztos, szervezzetek alternatív programot estére.

Próbáltátok már a bétát? Hogy tetszett eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)