Hirdetés

Destiny 2 - nem teljes az öröm a bétában

|

A Destiny 2 legnagyobb rajongói már fejest ugrottak a bétába és sokan panaszkodtak, hogy a PvE-tartalmak kárára lett kiegyensúlyozottabb a más játékosok elleni harc.

Hirdetés

A PC-s változat összeállítása mellett a Destiny 2 indulása arra is lehetőséget ad a Bungie-nak, hogy az első rész dizájnbeli hibáit korrigálják. A bétából kiderült, hogy egy, a PvP-vel kapcsolatos problémát is orvosoltak, de ennek egyáltalán nem mindenki örül.

Hirdetés

Az új játékban sokkal kevesebb hozzáférést adnak a nehézfegyverek, shotgunok és mesterlövész puskák használatához szükséges Power Ammóhoz, így sokkal ritkábban halunk majd meg az ilyen, az átlagosnál erősebb fegyverektől. Ez a változás viszont a Destiny 2 PvE módjait is érinti, ami azt jelenti, hogy az első rész erőfantáziájából is veszítünk. Sokkal ritkábban kapjuk meg a normál ellenfeleket könnyedén ledaráló fegyvereket, ráadásul a főellenségeken is sokkal jobban érezni fogjuk, hogy rengeteg életerejük van, így elhúzódnak az ellenük vívott harcok.

Ez a megoldás egyelőre nem túl népszerű a játékosok között, a kérdés már csak az, hogyan oldja meg a problémát a Bungie. Az egyik népszerű elképzelés szerint külön kéne balanszolniuk a Destiny 2 PvE és PvP részét, míg mások azt gondolják, kicsit el kéne tolniuk a hangsúlyt a kompetitív résztől a kooperatív irányba.

Szerintetek mi lenne az üdvös megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)