Hirdetés

Destiny 2 - egy kis trükk, és a Voidwalker vég nélkül dobálhatja a gránátokat

|

A játékosok egy újabb bugot fedeztek fel a játékban, ami elég komoly hatással lehet az egymás elleni harcokra. Még jó, hogy bétaidőszak van.

Hirdetés

Már javában zajlik a Destiny 2 bétatesztelése, és a számos érdekesség mellett bizony akad még bőven hiba a Bungie játékában, amit a megjelenésig orvosolniuk kell. Ilyen például az, hogy a Warlock alkasztja végtelen számú gránátot szerezhet magának, ami mondani sem kell, nem túl mókás PvP módban.

Hirdetés

A glitch előhívásához szükség van egy kis trükközésre, de bárki kipróbálhatja, mert elég egyszerű. Mindössze annyit kell csinálnunk, hogy nagyjából egyszerre lenyomjuk a közelharci támadás és a gránát gombját, és így megállás nélkül dobálja karakterünk az áldást. Azonban fontos, hogy csak akkor működik, ha még nem töltődött fel teljesen a super, különben egy idő után ellőnénk a képességet. Ti egyébként ne használjátok, csak jó, ha tudjátok, hogyan lehet.

Örülünk, hogy a bétázók felfedezik az ilyeneket, és reméljük, hogy a fejlesztőknek így könnyebb dolguk lesz kijavítani a játék hibáit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)