Hirdetés

Destiny 2 - túl sok volt a panasz, ezért a Bungie ideiglenesen kivette az új Breakthrough módot

|

A játékosok szerint jelenleg több probléma is van a játékmóddal, így hát a fejlesztők kénytelenek voltak lépni az ügyben.

Hirdetés

Sajnos elég gyakran előfordul, hogy valami nem stimmel a Destiny 2-ben, és a játékosok általában hamar jelzik is a Bungie-nak a problémákat. Most pedig ismét akad egy kis gond az új DLC egyik újdonságával.

Hirdetés

A Forsaken DLC-vel érkezett meg a játékba a Breakthrough nevű PvP-mód, amelynek az első fázisában két csapat küzd meg egymással egy központi hely elfoglalásért, majd a győzteseknek meg kell támadniuk a vesztesek bázisát, ahol még egy területet foglalhatnak el. Ha a támadók sikerrel járnak, bezsebelhetnek egy pontot, viszont ha a védők az ügyesebbek, akkor az övék a jutalom.

Egyszerűnek hangzik, azonban a játékosok hamar rájöttek, hogy sokkal könnyebb védeni a bázist, mint támadóként játszani, így gyakorlatilag felesleges győzedelmeskedni az első szakaszban, ugyanis azért nem jár pont. Emiatt sokan nem is foglalkoznak a központi terület elfoglalásával, és a bázisuk megvédésével viszonylag könnyedén győzedelmeskedhetnek. Továbbá nagyon egyszerűen ki lehet használni azokat a helyeket, ahol a játékosok spawnolnak, így a tapasztaltabbak gyakran nem törődtek a feladattal, hanem egyszerűen csak beszorították a másik csapatot a bázisára. A problémát pedig csak fokozta, hogy a Breakthrough bekerült a Crucible playlistbe, és a matchmaking eléggé egyenlőtlen mérkőzéseket hozott össze.

A fejlesztők ezért úgy döntöttek, egy időre kiveszik a játékból a módot, hogy megvizsgálhassák a problémákat. Nem tudni, hogy mikor kerülhet vissza a Breakthrough, de remélhetőleg a Bungie alaposan átalakítja azt a felhasználói visszajelzések alapján.

Ti kipróbáltátok már az új játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)