Hirdetés

Újra játszható a Destiny 2, miután egy hibának hála egy darabig elérhetetlenek voltak a szerverek

|

A legújabb frissítés után jelezték a játékosok, hogy a játékon belüli pénzüknek és nyersanyagaiknak érthetetlen módon nyoma veszett, ezután lőtte le átmenetileg a szervereket a Bungie.

Hirdetés

Noha a játékosok egy-egy frissítés érkezésével általában hibajavításokra, játékmenetbeli változtatásokra vagy éppen új tartalmakra számíthatnak, előfordul néha, hogy ezek kicsit összekuszálják az adott játék kódját, ezzel okozva kellemetlen perceket a felhasználóknak és a fejlesztőknek egyaránt. A Destiny 2 legutóbbi, 2.7.1.1-es hotfixe most néhány profilt szabadított meg játékbeli fizetőeszközöktől és nyersanyagoktól, ennek pedig értelemszerűen nem kifejezetten örültek a tulajdonosaik.

Hirdetés

Miután a Bungie észlelte a hibát, elérhetetlenné tette a szervereket, ameddig rá nem akadtak a renegát kódsorra, ami bősz tolvajlásba kezdett. Ezt a cég tegnap este jelentette be a Twitteren, akkor viszont még nem tudták, hogy mikor lesz újra elérhető a játék. Szerencsére nem tartott sokáig, ugyanis ma reggelre már újra játszató a Destiny 2, viszont a problémás időszakban elért haladás egy részét visszaállították az azt megelőző állapotába:

Ha tehát a tegnap 17:30 és 19:30 között játszottatok a játékkal, akkor ne lepődjetek meg, ha az ezalatt megszerzett javaitokat nem látjátok viszont. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)