Hirdetés

Destiny 2 - hamarosan megtudjuk, mit hoz a játék jövője

|

Az Activisionről levált Bungie új érát ígér.

Hirdetés

Nem nehéz felismerni, hogy a Destiny 2 egyes közutálatnak örvendő megoldásai mögött a kiadó állt. Mint tudjuk, az Activision az átlagnál jobban szereti a pénzt, a fejesek a profitot helyezik az élmény elé, és van egy pont, ahol a fejlesztők már nem szállhatnak vitába azzal, aki egy projekt anyagi feltételeit biztosítja.

Hirdetés

Szerencsére januárban különváltak a Bungie és az Activision útjai, így a fejlesztőcsapat függetlenként tevékenykedett az elmúlt hónapokban. A Destiny 2-t nagy változás egyelőre nem érte, de a Season of Opulence indulása után a fejlesztők mesélni fognak arról, hogy mit tartogat az "új éra". A megfogalmazás alapján nagy változásokra és fontos újdonságokra számíthatunk, de a múltat ismerve már csak alig-alig merjük beleélni magunkat ilyenekbe.

Vajon kiveszik vagy valahogy megváltoztatják a mikrotranzakciókat? Esetleg bekebelezte őket egy kiadó? Talán épp a Microsoft, akivel éveken át jó kapcsolatot ápoltak, és együtt nevelték fel a Halo sorozatot? Meglátjuk nemsokára, legkésőbb az E3 környékén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)