Hirdetés

A Bungie kiveszi a fizetős loot boxokat a Destiny 2-ből

|

A játék megjelenése óta árulta a Bright Engramokat az Eververse, de ez a Season 10 érkezésével meg fog változni.

Hirdetés

A Destiny 2-ben számtalan módon költhetünk valódi pénzt. Vehetünk kozmetikai cuccokat az Eververse-ben, vásárolhatunk szezonbérletet, sőt akár a Bright Engramok mit is a tárcánkba nyúlhatunk. Most legalább az utóbbitól meg akar szabadulni a Bungie, mondván, az nem képviseli azokat az irányelveket, amiket tartani szeretnének - elég lassan érkezett meg ez a felismerés, de kár is firtatni a dolgot. Mondjuk maguk a Bright Engramok nem tűnnek el, csak az Eververse nem fogja árulni őket.

Hirdetés

A Bright Engramok gyakorlatilag úgy működnek, mint egy overwatchos loot box: a játék fizetős valutájával, Silverrel lehet venni belőlük, a dobozokat pedig aztán kinyithatjuk, és valamilyen kozmetikai kiegészítőt kapunk belőle. A Season 10 érkezésével a Bright Engram vásárlás lehetősége fog eltűnni, de a Season Pass ingyenes részén azért még ott maradnak, tehát jutalomként továbbra is kaphatunk majd belőlük.

"Azt szeretnénk, ha a játékosok tudnák valami árát, mielőtt megveszik azt. A Bright Engramok nem felelnek meg ennek az elvnek, így nem fogjuk árusítani őket a továbbiakban az Eververse üzletén keresztül. A Season Pass ingyenes sávján még megmaradnak."

- mondta Luke Smith, a játék feje, aki nem fejtegette tovább a dolgot, így jó eséllyel soha többé nem fognak majd visszatérni a ládák a boltba. A 10. szezon érkezésének egyébként még nem tudjuk a pontos dátumát, de valamikor a közeljövőben számíthatunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)