Hirdetés

Destiny 2 - a Bungie nem számított arra, hogy a játékosok gyorsan eljutnak a legmagasabb szintig

|

Egészen meglepte a játék rendezőjét, hogy a játékosok nagy része már végzett a kampánnyal és elérte a maximális szintet is. Jönnek még változások.

Hirdetés

Az őszi szezon egyik legnépszerűbb játéka kétség kívül a Destiny 2, amit a konzolosok már nyúzhatnak egy ideje, és a PC-s tábornak sem kell sokat várnia a megérkezésére, azonban sokan valószínűleg az új tartalmakat várják inkább, hisz a farmoláson kívül már nem maradt semmi tennivalójuk.

Hirdetés

Luke Smith, a Destiny 2 rendezője mesélt arról, hogy örül, amiért rengeteg játékosnak sikerült már végigküzdenie magán a sztorin és elérnie a legmagasabb szintet, ám egyúttal nagyon meg is lepődött, hogy már ilyen sokan kivégezték a legtöbb tartalmat. Arról is szó esett, hogyan lehetne visszacsalogatni a játék világába azokat, akik már tényleg nem tudnak magukkal mit kezdeni, és Smith beszélt egy kicsit a közösség által nehezményezett lootrendszerről.

A rendező elmondta, hogy megnézik, mit tudnak kezdeni a fegyverduplikációkkal. Előfordul, hogy ugyanaz a stukker 4-5-ször is esik valakinek, míg bizonyos típusokhoz egyáltalán nem tud hozzájutni. Szerinte a jelenlegi rendszer még így is jobb, mint amit a Destiny 1-ben alkalmaztak.

Ti hogy haladtok a Destiny 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)