Hirdetés

Destiny 2 - besegítenek a fejlesztésbe?

|

Egy olyan stúdió segíthet elkészíteni a Bungie csapatának a Destiny 2-t, amely már korábban is kihúzta őket a bajból.

Hirdetés

Jól fogyott a Destiny és van egy kitartó rajongóbázisa is, ezáltal nem csoda, ha az Activision a kiegészítők fejlesztése mellett már a folytatást pedzegette tavaly ősszel. Persze a Bungie önmagában képtelen lenne ennyi munkafolyamatot lefedni egyszerre, ezért csatlakozott hozzájuk egy másik házon belüli stúdió, a Transformers játékokat és a Deadpoolt fejlesztő High Moon Studios, hogy besegítsen a Destiny franchise-ba, noha az nem derült ki, hogy a második részben vagy a kiegészítőkben segédkeznek, esetleg a régóta várt PC-s verzióban mesterkednek. 

A Kotaku most arról számolt be megbízható forrásokra hivatkozva, hogy a High Moon Studios nem kisebb feladatot kapott az Activision-tól, mint a Destiny 2 fejlesztésének támogatását. A sztori egészen 2013-ig nyúlik vissza, amikor a Destiny Comet kódnévre hallgató kiegészítőjének munkálatai megkezdődtek. Eredetileg a csomag tartalmazott volna egy új bolygót (Europa), egy új közterületet a Marson és egy zónát a Földön is (European Dead Zone). A Comet azonban túl ambiciózus volt, ezért 2014. márciusában átdolgozták és ebből lett végül a The Taken King. A Kotaku úgy tudja, hogy az említett marsi tartalmat azonban nem törölték, hanem elküldték a High Moon Studios-nak, hogy készítsék el az állítólag már jövőre érkező folytatáshoz. 

Ti mit gondoltok? Jöhet a Destiny 2 vagy még túl korai lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)