Hirdetés

Destiny 2 - a Bungie kivette a gyűlöletjelképként értelmezhető tárgyat

|

Viszonylag kevesek vették észre, hogy egyáltalán létezik ilyen, de az egyik páncélzat festését gyűlöletjelképként is lehet értelmezni, így a Bungie azonnal lépett is az ügyben.

Hirdetés

A hivatalos Destiny 2 közlemény nem tartalmazta, hogy pontosan melyik páncélzatról van szó, de a /r/DestinyTheGame nyomozói azonnal rátaláltak a kérdéses darabra. A Road Compex AA1-en van egy logó, ami félreérthető. A Bungie tegnap lelőtte a Destiny 2 szervereket, és javította a dolgot.

Hirdetés

"Tudomásunkra jutott, hogy egy kesztyű a Destiny 2-ben részben hasonlít egy gyűlöletjelképre. Nem volt szándékos. Eltávolítjuk. Bocsánatot kérünk mindenkitől. Ez nem reprezentálja az általunk képviselt értékeket, és gyorsan javítani fogjuk a jelképet."

Amikor visszajöttek a szerverek a kesztyű még megvolt, és a tárgy előnézeti részén még mindig ott virít a kérdéses felirat. Ugyanakkor a játék világában már teljesen máshogy néz ki a felszerelés.

A szóban forgó szimbólum egyébként a 4chanen megszületett fiktív állam, Kekistan zászlajára emlékeztette az embereket. 

A Bungie a karbantartást követően értesített mindenkit, hogy a nyílt világból kiiktatták a mintát, és legközelebb az előnézeti képről is kiszedik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)