Hirdetés

Destiny 2 - érdekes részletek szivárogtak ki

|

Nyílt titok, hogy idén jön a következő Destiny, és erre a Mega Bloks is készül. Talán kicsit lelkesebben, mint kéne.

Hirdetés

A Rise of Iron megjelenése után látszott igazán, hogy nincs már szufla a Destinyben. A Bungie sok mindent jól csinált, sok más dolgot meg nem, és ugyan sokat javult a játék az elmúlt években, igazán nagy változásokat csak egy teljesen új játék hozhat.

Ősszel jelenhet meg a Destiny 2, ami valószínűleg már PC-re is jön. Hivatalosan még nem jelentették be, ezért nem tudni sokat, viszont a LEGO-hoz hasonló szetteket gyártó Mega Bloks (mely korábban is készített már Destiny készleteket) fórumán egy rajongó írt a 2017-es, állítólag az Amazonra felkerült, majd eltüntetett szettekről, köztük három olyanról, ami a játéksorozathoz kapcsolódik.

Az egyik egy Cabal Goliath tank, aminek belsejét, egész konkrétan a csapatszállító részét is kidolgozták, ez pedig azért érdekes, mert az első részben nem láthattuk belülről. A következőben talán vezethetjük is? Jár hozzá egyébként egy Zavala parancsnok (leszedhető páncélzattal és az Answering Chord fegyverrel), két Cabal Phalanx és két Cabal Psion figura.

Egy másik a Cabal Bruiser Battle Building Set, aminél említik, hogy a Tower hangárjában zajlik a csata. A Tower a Destiny közösségi tere, ahol nem lehet harcolni - lehet, hogy a Cabalok megtámadják? Utaltak már ilyesmire korábban is. Ebben egyébként Lord Shaxx figurája található, aki egy Cabal Red Guarddal mérkőzik meg.

A harmadik az Aspect of Glass, de ez azért nem olyan érdekes, mert a hajót már a Vault of Glass raid során is megszerezhettük. A leírásában semmi izgalmas nincs.

Február 9-én jelenti be az Activision a következő pénzügyi évre vonatkozó terveit, hátha akkor megerősítik a játék idei megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)