Hirdetés

Destiny 2: Comet - már az E3-on bemutatkozik az őszre tervezett kiegészítő

|

Egy vadonatúj, FPS-ekben sosem látott játékmóddal jön a Destiny 2 évfordulós csomagja.

Hirdetés

Az első Destiny esetében az első két DLC, a House of Wolves és a The Dark Below is csalódást okozott, viszont közel egy évvel az alapjáték megjelenése után jött a The Taken King, mely helyre tett mindent.

Hirdetés

A jövő héten kiderül, hogy a tendencia megismétlődik-e, és a Curse of Osiris után csalódunk a Warmindban is, vagy valamelyest jóvá tudja tenni a hibát, amivel a Bungie sok játékost veszített. A részvényeseknek a COO, Collister Johnson már a Cometről, az ősszel (feltehetően szeptemberben) érkező nagy kiegészítőről (avagy a Destiny 2 The Taken Kingjéről) beszélt, melyről annyit megtudtunk, hogy egy új módot mindenképp kap, és számíthatunk játékmenetet érintő innovációkra is.

Ahogy többet megtudunk, szólni fogunk, addig pedig készüljünk a Warmind május 8-ai megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)