Hirdetés

Destiny 2 - nagyban változik a Control mód

|

A Crucible egyik népszerű módját a Bungie szinte teljesen átdolgozza.

Hirdetés

A Destinyben aki nem akart PvP-zni, teljesen elkerülhette a Crucible-t, nem veszített semmit. Ez a második részben is így lesz, de érdemes majd ránézni mindenkinek, aki befizet a játékra.

Hirdetés

A fejlesztők bejelentették a pontfoglalós Control módot érintő változásokat, amik elég komolyan befolyásolják a játékot. Ezt kell tudnotok:

- A csapatok maximális létszámát 6-ról 4-re vették vissza.

- Az A és C pontok eleve a hozzájuk közel kezdő csapatokhoz tartoznak.

- Attól, hogy a ponton több csapattag áll, a foglalás nem lesz gyorsabb.

- Nem kell a pontokat előbb semlegessé tenni, és utána elfoglalni, hanem ahogy egyszer körbeér a kör, máris a foglaló csapathoz tartoznak.

- A meccsek nyolc percig tartanak.

- Amelyik csapat minden pontot elfoglal, az az ölésekért extra pontot kap. 

Ezzel pörgősebb meccsek lesznek, és a nem csapatjátékosok is érvényesülhetnek. Mondjuk ez egy csapat alapú játéknál nem lehet elvárás. A pályák egyébként kisebbek lesznek, igazodva a csökkentett játékosszámhoz. 

Az amerikai IGN által kiadott videóban láthatjuk az Endless Vale pályát, valamint a Voidwalker Warlockot is, akinek Nova Bombja lassabban mozog, mint az első részben, viszont nyomkövetős. Lehet, hogy ezt majd mi fogjuk tudni beállítani, ha a megfelelő perkeket választjuk ki.

A Destiny 2 bétája konzolon július végén, PC-n augusztusban indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)