Hirdetés

Destiny 2 - nyugi, érkezik a Crimson Days esemény

|

Először adatbányászok bukkantak a Destiny 2-ben a Crimson Days játékbeli event visszatérésének nyomaira, majd a Bungie is megerősítette az érkezését.

Hirdetés

Mint sok folyamatosan frissülő játék esetében, az egészen új tartalmak mellett az időszakos események hivatottak elérni a Destiny 2-ben is, hogy a játékosok rendszeresen visszatérjenek, vagy ki se szálljanak. Ha pedig addig nem tervezett be mást a csapat, a következő ilyen event a Crimson Days lesz, amit a Destiny 1-ben láthattunk már.

Hirdetés

Ezt nemrég erősítette meg a játék közösségi menedzsere egy Reddit-posztra írt kommentjében, miután az adatbányászok az elégségesnél jóval több bizonyítékot találtak az esemény visszatérésére. A Valentin-napra építő esemény neve egy csomó, már most a játék fájljaiban lévő szövegben feltűnnek, sőt, egy játékos az esemény alatt megszerezhető jutalmakról is készített képet, egész pontosan az alábbi cuccokat találta. A megtalált állományokban szerepelt továbbá a Crimson Doubles szókapcsolat is, ami megerősíti, hogy az esemény Destiny 2-es változatának is része lesz a páros PvP-mód. Ennek a Destiny 1-es változatában ha az egyik párosból kilőttek valakit, a másik egy buffot kapott, amíg nem sikerült felélesztenie társát. 

A fejlesztőcsapat részéről a közösségi menedzser, Cozmo írta meg egy hozzászólásban, hogy az esemény visszatér, illetve elárulta azt is, hogy csütörtökön rántják le a leplet a Crimson Days új változatáról. Ekkor mutatják be azt is, mit változtatnak az event legutóbbi, 2016-os változatához képest.

Ti mit látnátok szívesen az esemény alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)