Hirdetés

Holnap délután ne akarjatok Destinyzni

|

Senki nem fog tudni játszani sem az első, sem a második résszel, mert ideiglenesen leállnak a szerverek.

Hirdetés

Szeptemberben jön az új Destiny 2 kiegészítő, a Shadowkeep, valamint az ingyenesen játszható, az alapjátékot és az első év tartalmait magába foglaló New Light kiadás, de ennél is izgalmasabb, hogy a játék elhagyja a Battle.netet a Steamért, nem sokkal később pedig a Google Stadián keresztül is elérhetővé válik.

Hirdetés

Bár a váltás még messze van, a cross-save funkció beépítésére már most készül a Bungie, ezért június 27. délután 4 órától június 28. hajnali 4-ig nem fognak futni a játék szerverei, és ugyanerre az időre lekapcsolják az első Destinyt, a társalkalmazást, valamint a Bungie.netet is. A cross-save-nek köszönhetően a játékosok átvihetik majd karaktereiket, cuccaikat, elért eredményeiket a platformok között, ott folytathatják az egyiken, ahol abbahagyják a másikon.

Bár az első Destiny játszható marad, frissítéseket a továbbiakban nem kap egyik platformon sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)