Hirdetés

Destiny 2 - rövid összefoglaló a PvP-ről, amiben mindenki menő

|

Egy pörgős, néhol erősen túltolt videó érkezett a Destiny 2-höz, ami a Crucible-t, avagy a PvP módot mutatja meg másfél percben.

Hirdetés

Teljes mértékben kikerülhető a Destiny 2-ben a PvP, így aki nem akar más játékosokkal szembeszállni, annak egyáltalán nem muszáj. A világban szabadon kalandozva nem köthetünk bele másokba, viszont a Crucible-ben elkenhetjük ellenfeleink száját.

Hirdetés

A meccsek még feszültebbek lesznek annak köszönhetően, hogy a játékterek kisebbek és szűkebbek, az egy csapatban lévő játékosok maximális számát pedig 6-ról 4-re csökkentették. A konzolosok már kipróbálhatták, milyen ez, a PC-sek meg hamarosan lehetőséget kapnak rá. Addig nézzétek meg az alábbi, kicsit vicces-kínosba hajló reklámot, ami a végére teljesen elveszti komolyságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)