Hirdetés

Csalók játszóterévé vált a Destiny 2

|

Leginkább PC-n történtek ezek az esetek, de sajnos a konzolos változatok körül is történtek furcsaságok.

Hirdetés

A fejlesztők sokféle módon próbálnak küzdeni a nem túl tisztán játszó felhasználók ellen, de sajnos még így is túl gyakran fordul elő, hogy egy-egy játékot tönkretesznek a csalók. Nem csupán a CoD: Warzone-ban és a Valorantban észlelhető ez a probléma, az utóbbi hónapokban már a Destiny 2-ben is eléggé eldurvult a helyzet.

Hirdetés

A Bungie friss jelentéséből kiderült, hogy január óta nagyjából 50%-kal emelkedett meg a csalások száma a Destiny 2-ben, szóval a jelek szerint a játékosok elég gyakran próbáltak meg tiltott eszközökhöz folyamodva előnyt szerezni. Az esetek többsége értelemszerűen PC-n történt, és egészen különféle csalásokat vetettek be egyesek. Volt olyan, aki a játékmenetbe nyúlt bele, így például végtelen mennyiségű lőszert szerezhetett vagy teleportálhatott, de a más játékokból ismert aimbotok és wallhackek is gyakoriak, továbbá lag switching is akadt.

Konzolokon valamivel jobb a helyzet, de ezeken a platformokon is sor került például DDoS-támadásokra a Trials kapcsán, illetve a PC-n is előforduló lag switchinggel is találkoztak a fejlesztők. Szerencsére a Bungie folytatja a csalók elleni küzdelmet, és azokat sem igazán kíméli majd például, akik ugyan nem használnak cheateket, de egy csaló játékos segítségével érnek el valamit. A folytatásban tehát valószínűleg számíthatunk kisebb, de lényeges változásokra, amikkel esetleg vissza lehet szorítani a fair playt nem igazán ismerő felhasználókat.

Egyébként a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy jelen pillanatban több dolog sem tökéletes a Destiny 2-ben, de a jelek szerint már rendelkeznek tervekkel a hiányosságok kijavítására. Sőt, ezeket meg is fogják osztani velünk, ugyanis a játék jelenlegi szezonja során, minden héten jelentkezik a Bungie egy fejlesztője, aki más-más problémás témáról fog nekünk mesélni, így pedig megtudhatjuk, miképp szándékozik javítani a játékon a csapat.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a fejlesztők tényleg szeretnék jobbá tenni a Destiny 2-t, és egy ideig még nagy valószínűséggel a játék csiszolgatásával fognak foglalatoskodni. Ezt talán nem is bánják a még aktív játékosok. Ti mennyire vagytok elégedettek a Destiny 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)