Destiny 2 - csúszik a szeptemberi megjelenés

|

A legfrissebb hírek szerint a Destiny folytatására még várnunk kell, a stúdió ugyanis nem tudja tartani az előre kitűzött dátumot.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Bár hivatalosan még sehol nem erősítette meg a kiadó, nyilvánvaló, hogy már készül a Destiny folytatása. A Bungie 10 évre tervez az űr-MMO-val, addig pedig ez a játék biztosan nem húzza ki. Sőt, a jelenlegi tartalmat elnézve lehet, hogy már az év végéig sem.

A Bungie még decemberben jelentette be, hogy 2016-ban nem érkeznek majd kiegészítők a játékhoz, inkább különböző tematikus eseményekkel kedveskednek a közösségnek. Ez lehetővé teszi, hogy a csapat nagy része már a Destiny 2 munkálataiba temetkezzen nap mint nap, amíg egy néhány fős különítmény ezeket a frissítéseket kalapálja, az elmúlt időszakban a szokásosnál több probléma volt ezekkel a csomagokkal, így érződik az emberhiány. Most a stúdióhoz közelálló források szerint a folytatás is csúszik.

A Kotaku értesülései szerint az egyelőre be nem jelentett Destiny 2 szeptemberben került volna a boltok polcaira, ezt azonban nem tudják tartani. Új dátumot egyelőre nem tűzött ki a kiadó, de reméljük, hogy nem halogatják sokáig a dolgot, különösen azt figyelembe véve, hogy már a The Taken Kingből is emeltek át tartalmat a folytatásba. A források szerint csapaton belül sem tökéletes a kommunikáció, még nem mindenki tud róla, hogy csúszik a megjelenés. Na majd ha elolvassák ezt a cikket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!