Hirdetés

Destiny 2 - mégsem zárnak el mindent azoktól, akik nem vesznek kiegészítőt

|

A Bungie belátta, hogy hibázott, amikor elérhetetlenné tett néhány tartalmat azok számára, akik nem fizettek be a Curse of Osirisre.

Hirdetés

Nem lett valami erős a Destiny 2 Curse of Osiris DLC-je. Egy rövid, silány kampány, pár extra Crucible-pálya, néhány fegyver és egy raid lair van benne csupán, ezek mindegyikére rá lehetett unni nagyjából egy hét alatt.

Hirdetés

A Bungie azért továbbra is folyamatosan frissíti és alakítja a játékot. Miután a kiegészítő megjelent, emelkedtek a bizonyos tartalmak eléréséhez szükséges minimum szintek, minek következtében azok, akik csak az alapjátékkal rendelkeznek, nem játszhattak a prestige raiddel vagy a prestige nightfallal.

Ez a héten részben megváltozik:

- A prestige raid szintjét 300-ra viszik le, a jutalmak is ehhez mérten esnek, viszont így bárki megszerezheti majd a Legend of Acrius shotgunt.

- A Trials of the Nine csak akkor nem lesz elérhető mindenki számára, amikor egy osirises pályán folyik a harc.

- A prestige nightfall marad 330-on, így abban csak a Curse of Osiris tulajdonosai vehetnek részt, de lehet, hogy később bekerül egy harmadik nehézségi szint, amit az alapjátékosok is elérhetnek.

- A tervekkel ellentétben az Iron Banner, a Faction Rally és a The Dawning eseményekben is mindenki részt vehet, viszont a hétre tervezett Faction Rally emiatt csúszik. A szezonális tartalmakat csak a DLC-sek szerezhetik meg, de azokat, amik az alapjátékban is voltak, bárki.

Nem tökéletes, de már ez is valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)