Hirdetés

Destiny 2 - dilis páncélok is lesznek a DLC-ben, de kezdjetek el helyet csinálni neki

|

Új trailerrel készít fel minket a Bungie a Destiny 2 első nagy DLC-jére, ami egyre izgalmasabbnak tűnik

Hirdetés

Már csak négyet kell aludni, és itt a Destiny 2 első, Curse of Osiris névre keresztelt DLC-je, ami megnöveli a szintkorlátot, valamint új PvE és PvP kihívások elé állítja majd a rajongókat.

Hirdetés

A rövid, de annál pörgősebb trailerben a Bungie megmutatott néhányat azok közül az újdonságok közül, amiket megkapunk. Vannak például robbanó pókrobotok, kapunk egy új trace rifle-t (így végre nem csak az előrendelők kiváltsága lesz ez a Coldheartnak köszönhetően), de világító armorokból, új táncból és mic-drop emote-ból sem lesz hiány.

A játéknak DLC-vel együtt Xbox One-on 44 GB, PC 68 GB, PS4-en pedig 88GB hely kell, a fájlokat azonban csak 5-én, pár órával a rajt előtt kezdhetjük el letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)