Hirdetés

Destiny 2: Curse of Osiris - a mai fejlesztői stream az új kihívásokról szól

|

Ma újabb livestreamet tart a Bungie a Destiny 2 első kiegészítőjéről, amiben az új kihívásokból kaphatunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Már csak két hét van a Destiny első DLC-je, a Curse of Osiris megjelenéséig, de a készítők addig sem hagynak minket új infó nélkül. Három livestreamben mutatnak meg egy keveset az újdonságokból, ezek közül ma tartják a másodikat.

Hirdetés

A múlt heti adásban, amit itt nézhettek vissza, a Curse of Osiris szereplőit, ellenfeleit és helyszíneit mutatta be a Bungie, a mai témát pedig a játékosok és a Fireteamek által teljesíthető új kihívások jelentik majd. A stream magyar idő szerint este nyolc órakor kezdődik a stúdió csatornáján, de élőben lejjebb is követhetitek. Jövő szerdán egyébként a Destiny 2 új felszerelési tárgyaival ismerkedhetünk majd meg, illetve akció közben is láthatjuk őket egy új Crucible pályán.

Ti várjátok már a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)