Hirdetés

Destiny 2 - a vexekkel harcolunk az első DLC-ben, azt is tudni, mikor jön

|

A Curse of Osiris a Merkúrra visz minket, ahol a jól ismert lények egy kicsit csicsásabb változataival harcolhatunk.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb problémám a Destiny 2-vel, hogy pontosan ugyanazokat az ellenfeleket látom újra, akiket az első részben is. Az újrahasznosításról ismert Bungie az első DLC-ben is önmagát adja. 

Hirdetés

Ellenfeleink a vexek lesznek, akik a Nessusra nagyon hasonlító Merkúron vertek tanyát. Jellegzetes építményeiket ezúttal aranyozott díszítés veszi körbe. Az őrzők feladatai Osiris megtalálása és a vexek megállítása, amiket várhatóan küldetéseken, strike-okon keresztül teljesíthetnek. A csomag december 5-én jön, és aki már az Expansion Passért fizetett, további költés nélkül töltheti le, aki meg nem, megveheti külön. Nézzétek meg az új trailert alább.

Hogy tetszik? Titeket is zavar, hogy a Bungie csak a korábbi ellenfeleket színezgeti át, vagy mindegy, amíg a játékmenet olyan, amilyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)