Hirdetés

Destiny 2: Curse of Osiris - nőni fog a szintkorlát

|

Hiába érkezett meg a Prestige Raid, továbbra is 305 a maximálisan elérhető legnagyobb szint a Destiny 2-ben. Az első DLC-vel ez már tényleg változni fog.

Hirdetés

Decemberben jelenik meg a Curse of Osiris, a Destiny 2 első kiegészítője, ami sztoriküldetéseket, egy új helyszínt, strike-ot és raidet is hoz. Természetesen egyik sem lenne olyan izgalmas a szintezés lehetősége nélkül.

Hirdetés

A Bungie elárulta, hogy az alap szintkorlátot 20-ról 25-re növelik, a power maximális szintje pedig 335-re nő. Osiris női hangon megszólaló ghostja, Sagira is szerepet kap, az ő hangját a Deadpoolból és a Fireflyból ismert Morena Baccarin adja.

A korábban beharangozott, PS4-exkluzív pálya a Wormhaven lesz, melynek a Titan kutatóintézete ad otthont, ahova a Savathûn's Song során is ellátogattunk.

Szerintetek elég tartalmat kínál majd a kiegészítő, vagy a Bungie belefut abba a hibába, amibe a The Dark Below-val és a House of Wolves-szal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)