Hirdetés

Destiny 2 - ezért nem lesznek dedikált szerverek

|

A rajongók értetlenül álltak a hír hallatán, ezért a Bungie megpróbálta tisztázni a dolgot.

Hirdetés

A Destiny 2 leleplezése óta folyamatos információáradat van, szinte minden nap kiderül egy-egy apró újdonság, és most a fejlesztők megosztottak néhány részletet a játék egyik legfontosabb részéről, a szerverekről.

A játék projektvezetője, Mark Noseworthy és a rendező, Luke Smith nemrég egy IGN.com-nak adott interjúban mesélt arról, hogy nem lesznek a Destiny 2-ben dedikált szerverek, Smith pedig meg is indokolta a döntést.

"Ebbe a befektetésbe nem vágtunk bele a Destiny 2 esetén. Megértem, hogy van rá igény, de kisebb csapatformátumokkal könnyebb szorosabb meccseket összehoznunk. Emellett átalakítjuk a matchmaking paramétereit, és inkább a kapcsolat minőségére fogunk fókuszálni. Egy csomó dolgot megváltoztatunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a játékosoknak."

Szerintetek működhet így is a dolog, vagy azért mégiscsak kellenének azok a dedikált szerverek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)