Hirdetés

Destiny 2 - nem lesznek kisebb kiegészítők

|

Nem számíthatunk újabb sztoriküldetésekre sem, viszont ezen kívül rendesen el leszünk látva tartalommal.

Hirdetés

A Destiny 2 a jelenlegi tervek szerint még legalább jövő augusztusig velünk marad, a Bungie addig tervezte meg, mikor milyen tartalmakat szeretne adni a játékosoknak.

Hirdetés

Valószínűleg nem egy új kiegészítőt, hanem a Destiny 3-at kapjuk meg jövő ősszel, de ne szaladjunk ennyire előre. A csapat változtatott a korábbi elképzeléseken, nem készít több DLC-t, és nem lesz újabb kampány sem. Ehelyett viszont három szezonon keresztül tolja heti rendszerességgel az új tartalmakat, melyekből az alapjáték játékosai, a Forsakent vásárlók, illetve az Annual Pass-szel rendelkezők különböző mértékben részesülhetnek. 

Az első szezon a december 4-től február végéig tartó Season of the Forge. Ennek keretében mindenki részt vehet a december 11-én induló The Dawning (karácsony) és a február 5-én startoló Crimson Days (Valentin nap) események aktivitásaiban, az Iron Bannerben, új jutalmakat szerezhetünk meg, illetve a forsakenesek számára 50-nel nő a maximális Power szint. Akinek van bérlete, Black Armory fegyvereket és felszerelést húzhat be, december 7-étől teljesíthet egy új raidet, valamikortól egy exotic questet, illetve alámerülhet a Black Armory Forge-okba, ahol új fegyverek várják.

Ezt követően indul a Season of the Drifter, mely a Destiny 2 minden játékosa számára kínál egy új exotic questet, új jutalmakat, egy tavaszi eseményt, illetve ismét vár majd mindenkit az Iron Banner. A Forsakennel rendelkezők újfent számíthatnak a Power szint emelkedésére, privát meccseket indíthatnak a Gambitben, illeve új pályákon játszhatnak. Az Annual Pass-osok Joker's Wild felszereléseket, egy új "Gambit élményt", egy exotic questet, Joker's Wild heti questeket kapnak, valamint Xurnak is teljesíthetnek bountykat.

Végül a rejtélyes harmadik szezon június és augusztus között zajlik le. Újabb exotic quest jön, újra kipróbálhatjuk magunkat az Iron Bannerben, érkezik a Solstice of Heroes esemény, új jutalmak, satöbbi. Az Annual Pass vásárlói két rejtélyes újdonságot, egy új raidet, egy új, 6-fős, matchmakinges aktivitást próbálhatnak majd ki.

Mint látható, érdemes lesz rendszeresen visszatérni. Remélhetőleg a harmadik Destinyre már elég tapasztalatot szerez a csapat, hogy tényleg ki tudja elégíteni a játékosok igényeit, különben nincs értelme újra nekifutni és megint menet közben ráeszmélni a hibákra, aztán keseregni, hogy a játék nem az elvárásoknak megfelelően teljesít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)