Hirdetés

Destiny 2 - easter eggel emlékeznek a félresikerült promóciós dalra

|

Újabb rejtett apróságot fedeztek fel a Destiny 2 bétájának játékosai, akik ha odafigyelhetnek, meghallhatják Paul McCartney dalát, amit az első rész rajtjára írt.

Hirdetés

Nemrég elindult a Destiny 2 bétájának első fázisa, ahol az előrendelők már találtak is egy rejtett területet, de nem ez az egyetlen titok, amit felfedtek a szemfüles játékosok. Az egyik easter egg az első rész egyik félresikerült promóciós húzásán nevet jót a folytatás szintén nagyszabású rajtjára készülve.

Hirdetés

2014-ben egy dalt rendeltek a készítők, Paul McCartney Hope for the Future című száma, aminek klipjét a játékon belül is lejátszhatták, viszont egyáltalán nem jött be a sci-fi lövölde rajongóinak. A Destiny 2 első küldetésében pont a Towerhez térünk vissza, ahol anno meg lehetett hallgatni a nótát, egy ajtóhoz közel állva pedig ismét észrevehetjük, hogy McCartney szerzeményének eltorzult változata szűrődik ki az elzárt szobából. Ha esetleg anno kimaradt volna a dal, lejjebb megtaláljátok az eredeti változatot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)